Shadow

Administrerende direktør i Green Pest Solutions ble anerkjent som årets grunnlegger


Matt Jesson (prisvinner), administrerende direktør og president for Green Lawn Fertilizing / Green Pest Solutions, ble anerkjent som Ernst and Youngs 2022 Entrepreneur of the Year i Greater Philadelphia Market. FOTO: Grønn plengjødsel / PESTGRØNNE LØSNINGER

Matt Jesson, president og administrerende direktør for Green Lawn Fertilizing / Green Pest Solutions, ble anerkjent som en vinner av Greater Philadelphia Award 2022 av Ernst og Young (EY) som Årets grunnlegger.

I følge en pressemelding fra Green Pest Solutions er “Årets entreprenør en av de viktigste konkurransedyktige bedriftsprisene for gründere og ledere av selskaper i høy vekst som tenker stort for å lykkes.”

Jesson ble valgt ut av et panel av uavhengige dommere basert på kriteriene «entreprenørånd, formål, vekst og innvirkning – blant andre viktige bidrag og attributter», ifølge pressemeldingen.

“Jeg er så velsignet å jobbe med et så lidenskapelig team som virkelig bryr seg om våre teammedlemmer og kunder.” sa Jesson i pressemeldingen.

Jesson har vært gründer siden han var 12 år gammel da han startet sin egen gressklippervirksomhet i nabolaget Havertown, Pa. Han drev den virksomheten gjennom begynnelsen av 20-årene til han overførte virksomheten fra Jesson Landscaping til Lawn Care med etableringen av Green Lawn Fertilizing i 2004. Jesson startet en ny virksomhet i 2012 med etableringen av et merke dedikert til skadedyrbekjempelse, Green Pest Solutions.

Green Lawn Fertilizing / Green Pest Solutions har vokst til over 50 000 privatkunder, over 250 teammedlemmer og over $ 30 millioner i årlig omsetning.

De regionale vinnerne skal nå bedømmes av det uavhengige nasjonale dommerpanelet og de nasjonale prisene deles ut i november på Strategic Growth Forum, en samling av høyvekst- og markedsledende selskaper.

Vinneren av den samlede prisen National Entrepreneur of the Year vil deretter fortsette å konkurrere om EY World Entrepreneur of the Year Award i juni 2023.