Shadow

Eiere av Kingfish Pest Control ekspanderer inn i forlagsbransjen


Kristin og Brian Lunsford er medeiere av Kingfish Pest Control og eiere og utgivere av Jacksonville Real Producers. LEVERT AV: BRIAN LUNSFORD

Brian Lunsford og hans kone, Kristin, bruker sin entreprenørånd til å utvide fra skadedyrkontroll til publisering.

Brian fortalte magasinet Pest Management Professional at han og Kristin for tiden eier tre selskaper der de bor i Florida: skadedyrkontroll, hjemmeinspeksjoner og en publiseringsplattform.

“Jeg ser det som et privilegium å være bedriftseier,” sa Brian til PMP magazine. «Med det følger mange opp- og nedturer, men det er like høyt tak som en gründer, jeg tror det er verdt risikoen».

I 2005 kjøpte Brian og broren hans, Brandon, Inspect-All, farens lille skadedyrbekjempelsesvirksomhet med base i Atlanta, Ga. I 2019 hadde selskapet vokst til over 100 ansatte – og ble solgt til Terminix.

Jacksonville, Fla.-basert Kingfish skadedyrbekjempelse. er deleid av Brian og Kristin siden 2020. De eier også et søsterselskap, LunsPro Inspections, i områdene Jacksonville og Tampa, Florida.

FOTO: KONGE FISK FEM SJEKK

Kingfish Pest Control Team i Jacksonville, Fla. FOTO: KONGESKADEDYRKER

Brian fortalte PMP at de kjøpte Jacksonville Real Producers magazine i 2021 etter å ha hørt at det ville stenge. Magasinet betjener de beste eiendomsmeglerne og bedriftene i Nordøst-Florida, sa Brain til PMP. Paret gikk først i trykken som eiere og utgivere av magasinet i juli 2021.

Magasinet Real Producers deler historier hver måned om lokale eiendomsmeglere så vel som voksende agenter i byer over hele landet. Magasinet jobber også med å bygge relasjoner mellom sentrale bransjemeglere og leverandører gjennom arrangementer.

Brian og Kristin Lunsford, medeiere av Kingfish Pest Control, kom med kunngjøringen fra TIAA Bank Field.  FOTO: KONGE FISK FEM SJEKK

Brian og Kristin Lunsford, som eier Kingfish Pest Control, er på TIAA Bank Field som en offisiell “Stolt partner” for Jacksonville Jaguars. FOTO: KONGE FISK FEM SJEKK

Siden de kjøpte magasinet i fjor, har de vært vertskap for fire forskjellige kvartalsvise arrangementer som bringer Jacksonvilles beste eiendomsmeglere sammen for å nettverke med hverandre. Det første arrangementet var til fordel for NFLs Jacksonville Jaguar Stadium, hvor Kingfish Pest Control er en offisiell “Stolt Partner” av laget.

“Alle våre virksomheter, selv om de er i forskjellige bransjer, utfyller faktisk hverandre godt ettersom vi ser mange kunder og agenter som samhandler med to eller i noen tilfeller alle tre selskapene våre,” sa Brian til PMP magazine.