Shadow

13 ideer for små verandaer på et budsjett


Skap en fargerik og drømmende plass i hjemmet ditt med disse 13 små verandaideene på et budsjett.

Har du en liten veranda uten mye plass å dekorere, men ønsker å sette litt farge på plassen? Ikke bekymre deg; vi har alle dekket. Gjennom denne artikkelen gir vi deg noen fantastiske små verandaideer på et budsjett for å hjelpe deg med å skape ditt fargerike drømmerom.

Liten veranda ideer: noen tips

 • Resirkuler og gjenbruk. Ta vare på matter og gjenbruk dem. Hvis de er i god form, er det ingen grunn til å ikke beholde dem. Det samme gjelder for myke møbler (hvis du bruker dem på verandaen.) Hvis du har noen puter du har brukt inne i noen år, ta dem med utenfor. Vi garanterer at du vil føle deg ung igjen!
 • Bruk rimelige ettårige planter til pottene dine med litt fersk pottejord. Det er ikke nødvendig å skifte all pottejord hver gang du skifter planter.
 • Gå for noe uventet. Hvis du for eksempel har en stikkontakt, legg til en lyspære. En annen idé er et skilt som sier “velkommen”. Alt som legger til din unike stil er alltid perfekt.

13 ideer for små verandaer på et budsjett

Ideer for små verandaer på et budsjett (1 til 3)

Små verandastoler

Velg mindre stoler for å få verandaen til å se større og romsligere ut

Den enkleste ideen om en liten veranda på et budsjett er å legge til et mini-samtaleområde til en liten veranda. Det er kanskje bare en liten stol eller krakk, men det gjør stedet veldig koselig!

Velg mindre stoler for å få verandaen til å se større og romsligere ut. Kast litt stoff og puter på stolen for å skape mer komfort.

Handle lavprisbutikker for rimelige alternativer

Små veranda ideer på et budsjett

Handle lavprisbutikker for rimelige alternativer

Når du jobber med et lite dekorasjonsbudsjett, vil du lete overalt etter boliginnredning – inkludert steder du aldri hadde tenkt på. Du kan finne mange billige, men vakre ting når du skal handle.

Bruk hver tomme av din lille veranda

Små verandaideer på et budsjett

Bruk hver tomme av din lille veranda

Et lite firkantet område skal ikke hindre deg i å skape et innbydende sted å sitte. Selv om du bare har noen få meter ved siden av døren din, er det sannsynligvis nok plass til å skape et komfortabelt samtaleområde. Velg lette, lavprofilmøbler som enkelt kan flyttes etter behov, og vurder å bruke deler med to formål som benker, som kan brukes som sidebord og ekstra sitteplasser.

Ideer for små verandaer på et budsjett (4 til 6)

Legg til noe viktig utendørstilbehør

Små verandaideer på et budsjett

Få verandaen til å se komplett ut, men uten å legge til noe nødvendig tilbehør.

Få verandaen til å se komplett ut, men uten å legge til noe nødvendig tilbehør. Et flettet sete med puter og et lite sidebord i tre er to eksempler på minimalistiske møbler som kan brukes mange forskjellige steder. Et lite teppe på gulvet skaper en koselig følelse.

Inkluder puter i dekorasjonen av den lille verandaen

Små veranda ideer på et budsjett

Puter er den enkleste måten å tilføre farge, varme og komfort til verandaen din.

Puter tilbyr en annen måte å legge til farge og karakter uten å gjøre verandaen visuelt tung. Puter er den enkleste måten å tilføre farge, varme og komfort til verandaen din.

Liten verandaareal etter formål

Små veranda ideer på et budsjett

Liten verandaareal etter formål

Det er ikke vanskelig å dele den store verandaen inn i soner etter formål, for eksempel områder for å sitte, slappe av og lage mat som Men selv mindre verandaer kan ha nytte av denne ideen. For eksempel lar området foran en dør folk bevege seg inn og ut av huset. Klarer du å få plass til noen få kvadratmeter i et område? Len deg tilbake i to komfortable stoler og spre ut et teppe som er lite nok til et innbydende samtaleområde.

Ideer for små verandaer på et budsjett (7 av 9)

Match planter til små verandaer

Små veranda ideer på et budsjett

Gå for mindre og mellomstore planter for små forgårder

Busker, trær og andre overgrodde planter kan dekke en liten forgård. Vurder planteetiketter i barnehagen din så vel som din lokale oppussingsbutikk og velg mindre eller mellomstore alternativer. Disse nedskalerte plantene legger til design og eleganse foran på en liten veranda.

Gjør verandaen din praktisk og vakker

Små verandaideer på et budsjett

Små bord kan legge til personlighet til utseendet og være et ideelt sted å oppbevare tallerkener og glass under middagen.

En liten veranda gjør at møblene du velger skal være stilige og praktiske. Vurder å bruke et speil eller kunstverk for å skjule en lite attraktiv vegg og visuelt øke området. Små bord kan legge til personlighet til utseendet og være et ideelt sted å oppbevare tallerkener og glass under middagen. Bruk myke vindusbehandlinger for å gjøre rommet mer intimt og unngå et lite attraktivt utseende.

Reduser rotet på verandaen

Små veranda ideer på et budsjett

Bli kvitt alt gammelt, slitt eller brukt ved et uhell.

Overfylte gjenstander, som tekstiler eller hjørnemøbler, kan være en distraksjon fra det praktiske ved en liten plass. Bli kvitt alt gammelt, slitt eller brukt ved et uhell. Bare ta med gjenstander som tjener et formål og sjarm, for eksempel en gammel barvogn som kan brukes til å lagre festutstyret ditt.

Ideer for små verandaer på et budsjett (10 til 13)

Bruk farge for å lure øyet

Små veranda ideer på et budsjett

På en liten veranda kan farger skape en følelse av visuell plass som skjuler rommets smale dimensjoner.

På en liten veranda kan farger skape en følelse av visuell plass som skjuler rommets smale dimensjoner. Pastellfarger er et flott alternativ for å gi et lyst og romslig utseende. En balanse mellom lyse og mørke nyanser, som en hvit vegg med svarte detaljer og aksenter kan også skape en koselig følelse som ikke føles tett.

Legg til tekstur med dører i lag

Små veranda ideer på et budsjett

Du kan legge til litt stil og din egen personlighet med en morsom dørmatte.

Det lagdelte gulvutseendet er fortsatt en stor trend. Du kan legge til litt stil og din egen personlighet med en morsom dørmatte. For et enda rikere utseende, legg til en lagdelt dørkledning. Finn et større mønstret teppe til basen og legg deretter til en mindre, morsom dørmatte for det øverste laget.

Vurder riktig belysning

Små veranda ideer på et budsjett

Hvis det er innenfor budsjettet ditt, bør du vurdere en ny lysarmatur.

Hvis det er innenfor budsjettet ditt, bør du vurdere en ny lysarmatur. Et fint lys kan virkelig gi din lille veranda et “polert utseende”. Du trenger ikke bruke MYE penger på en verandalampe, og det er mange alternativer å velge mellom.

Pynt med planter og gratis blomster

Små verandaideer på et budsjett

Hvis du har et stramt budsjett for å dekorere verandaen din, er et av de billigste dekorasjonstriksene å bruke blomster og planter for å fylle plassen.

Hvis du har et stramt budsjett for å dekorere verandaen din, er et av de billigste dekorasjonstriksene å bruke blomster og planter for å fylle plassen. Spar så mye penger som mulig ved å kjøpe blomster i leiligheter (ikke allerede i potter) og så plante blomstene i billige potter.

Planter og blomster gir også farge og munterhet til verandaen. Du kan til og med velge blomster som matcher fargetemaet du har med den lille verandaen din.

Les også: 16 verandaideer på et budsjett

Mer fra Vanshika

 1. Hvordan kan jeg lage en liten innbydende veranda?

  En metode for å få en liten veranda til å se større og mer innbydende ut er bruk trapper og gangveier som utvidelser fra verandaen. Plant potteplanter langs trinnene. De vil ikke bare bli lagt merke til, men også gi en følelse av dybde og dimensjon på grunn av en skalert effekt.

 2. Hvordan kan jeg få verandaen min til å se dyr ut?

  For en velkomstpålogging som vises, bruk en mørkere nyanse som har kontrasterende undertoner og vil gi hjemmet ditt en følelse av luksus, uten å bruke mye penger. Plant høye planter på hver side av inngangsdøren og sørg for å bruke en attraktiv farge som står i kontrast til pottene.

 3. Hvordan lage en koselig veranda?

  5 måter å gjøre en veranda eller uteplass komfortabel påInkluder komfortable puter eller puter, og et utendørs teppe.
  Legg til en paraply.
  Legg til lysstreng.
  Legg til planter.
  Inkluder frontlykter.