Shadow

Verdifulle tips om bilfinansiering

Den nest største investeringen du vil ha i løpet av livet er kanskje å skaffe din egen bil. Etter at du har gransket hver modell og funnet den beste bilen du kan kjøpe, er neste prosess å bestemme hvordan du skal betale den.

Veien til bileierskap er brolagt med bilfinansieringsmuligheter. Pakken du velger vil utgjøre forskjellen mellom månedlige problemer og enkle betalinger. Kommer du til å fortsette å kjøre bilen eller må du misligholde lånet over en viss periode?

Når du ser på finansieringsalternativene dine, er her verdifulle tips å vurdere:

Tenk på renten. Renten din vil avhenge av en rekke faktorer som biltype, lengden på låneperioden, kredittvurderingen din og utlåner. Generelt har nye biler mye lavere rente. Det kreves høyere rente for lengre billån. Du vil få lavere rente hvis du har vært ganske flink til å holde en god kredittvurdering. Fokuser på rentene da ulike selskaper tilbyr ulike alternativer.

Velg blant så mange långivere som mulig. Alternativene dine for bilfinansiering kan være bankinstitusjoner, bilprodusenten, kredittforeninger og andre utlånskilder. Vei fordeler og ulemper med de ulike typene långivere. Å gå gjennom alle rentene og lånebetingelsene til de forskjellige långivere vil være en overveldende oppgave. Eksperter hjelper deg ikke bare med å gjøre det riktige valget, men tilbyr deg også en rekke gode alternativer. Forbrukere i dag får riktig finansiering for kjøretøyene sine med finanskonsulenter som utelukkende jobber med å hjelpe forbrukere.

Søk ekspertveiledning. En finansiell konsulent vil peke på nøkkelfunksjoner du kanskje vil ha for lånet ditt, slik at du kan få en skreddersydd tilnærming, og derfor en ideell løsning, til finansieringen din. Slik eksperthjelp vil også være nyttig for bedrifter som ønsker å investere i firmabiler og arbeidsgivere som kanskje ønsker å tilby en lease (også kjent som lønnspakke) til ansatte med høy ytelse.

Be om spesialtilbud. Spesialtilbud på visse lån tilbys av noen långivere for å bli ganske konkurransedyktige i markedet. Avhengig av bilprodusenten du har valgt, kan du bli gitt null prosent finansiering eller tilbudt lavere priser for kortsiktige lengder.

Bedrifter er i stand til å hjelpe ansatte med deres bilfinansieringsbehov gjennom en spesiell form for leasing. Leieavtalen er en treveisavtale mellom arbeidsgiver, arbeidstaker og finansselskap. Som arbeidsgiver må du imidlertid være klar over at selv om du burde være i stand til å finansiere en bil etter en konkurs, kan du kanskje ikke få de beste bilfinansieringsprisene.