Shadow

Connecticut Pest Elimination kjøper SHS Pest Control – PCT


HOUSTON – Tidligere profesjonell boksingmester Maurice “Termite” Watkins har signert en eksklusiv ledelsesavtale med Talent Management Firm Liner Entertainment Group Inc i Houston, Texas.

Maurice “Termite” Watkins er en tidligere bokser fra Houston, Texas. Kallenavnet Termite ble han født inn i en familie som drev med insektdrepende aktiviteter, og han er en profesjonell gasser.

Watkins ble profesjonell bokser 21. mai 1974, og slo Cesar Cortez med knockout i første runde av Houston. Gjennom hele karrieren kjempet Watkins mot noen av de beste jagerflyene i lettvekt og jr. weltervektdivisjonene.

Maurice “Termite” Watkins har alltid elsket en god kamp. Med et kallenavn som Termite og å være en mager liten gutt, ble han tilbudt mange muligheter. Fra han var 10 år var lidenskapen hans å bli en mester. Han realiserte den drømmen mange ganger ved å bli vår nasjons første 16 år gamle Golden Gloves Champion (med en amatørrekord på 128 seire og 10 tap), ved å bli en profesjonell bokser (med en rekord på 58 seire, 5 tap, 2 uavgjorte og 48 knock-outs), og ved å avslutte karrieren med en kamp om den ettertraktede verdenstittelen!

Etter 9/11-angrepene følte Termite et overveldende ønske om å hjelpe militæret vårt – han trodde det var et kall fra Gud – til å tjene landet sitt. Han spurte hva han kunne gjøre for landet sitt. Det overraskende svaret var skadedyrbekjempelse, virksomheten han hadde lært som barn av faren. Koalisjonen trengte noen til å dra inn i Irak for å bli kvitt militærleirene med slanger, skorpioner og insekter, så Termite dro til Irak.

Gjennom en rekke arrangementer ble han snart bedt om å trene og kvalifisere det irakiske bokselaget til OL i 2004. Han inspirerte verden og vil inspirere deg også, med sin historie om utrolig utholdenhet som overvinner skremmende hindringer da han hjalp Irak med å oppnå OL. drømmer. !

Etter OL vendte Termite tilbake til Houston og relativ normalitet: jobbet en dagjobb og fortsatte å trene lokale boksere på sitt personlige treningsstudio. Livet forble stort sett rolig. Så kom COVID-19-pandemien og en forretningsreise til Dallas i begynnelsen av mars, og plutselig stoppet alt opp… Med Guds nåde kom Termite seg og fortsatte å jobbe.

Sammen med å veilede barn i dag, fortsetter han å inspirere og motivere gjennom taleengasjementer over hele landet.

Termitter kjempet om verdensmesterskap, kjempet mot avhengighet, slo COVID-19 og til og med trente irakiske boksere til OL har fanget øynene og ørene til Sylvester Stallones produksjonsselskap, Balboa Productions, og de lager en spillefilm med fokus på Termites liv. Manuset skrives for tiden. Dato og tidspunkt for utgivelse TBD … så følg med.

Dianna Liner og hennes team i Liner Entertainment Group Inc vil håndtere den daglige offentlige karrieren til Termite. Liner Entertainment Group Team vil jobbe med alt fra bookingforpliktelser, godkjenningsavtaler, PR og mer! Se en video om termitter.

Innlegget Connecticut Pest Elimination Buys SHS Pest Control – PCT dukket først opp på Home Guide.