Shadow

Target Specialty Products er vertskap for et webinar 17. november


Target Specialty Products kunngjorde den siste delen av Business Growth Webinar-serien, med tittelen “Make Your Pest Control Company Rock Solid For 2023” 17. november kl. 13:30 Eastern.

Det gratis webinaret er tilgjengelig for profesjonelle innen skadedyrbehandling (PMPs) og har Daniel Gordon, CPA, eier av PCO Bookkeepers og finansspaltist for Pest Management Professional, som foredragsholder.

Foto med tillatelse av Dan Gordon

Dan Gordon, CPA

Gordon vil diskutere lønnsomhet og verdiskaping, bruttomargin, prissetting, investeringsverdi og avkastning på investeringen, egenkapital og mer for å gjøre «bedriften din sterk for 2023», ifølge nyhetsmeldingen.

Gordon er utdannet ved Northeastern University, Boston, Massachusetts, hvor han uteksaminert Magna Cum Laude med en grad i regnskap og ledelse. Han er en sertifisert regnskapsfører med lisens til å praktisere i New Jersey med ekspertise innen skadedyrbekjempelse og plenpleieselskaper. Gordon har vært personlig involvert i å bygge to skadedyr-/gressplenbedrifter som sysselsetter over 100 heltidsansatte. Den har for tiden en kundebase på over 400 skadedyrbekjempelses- og plenpleiefirmaer i 47 stater.

Påmelding til webinaret er nå tilgjengelig.

Gordons nettseminar bygger på et emne han nylig presenterte i et nettseminar arrangert av magasinet PMP 18. oktober, “Er virksomheten din bygget for å vare? Sørg for at du er på rett spor for fortsatt suksess!»

Om målrettede spesialprodukter

Med mer enn 80 års bransjeerfaring, betjener Target Specialty Products markedet for skadedyrbekjempelse, vektor- og torv- og prydløsninger fra 44 steder over hele USA og Canada.

Om PCO Regnskapsførere

PCO Bookkeepers er et team av ekspertregnskapsførere og bokholdere som betjener skadedyrbekjempelsesindustrien. Selskapet samarbeider med hundrevis av skadedyrbekjempende selskaper over hele landet.