Shadow

Pest-End lanserer ny nettside – Pest Management Professional Pest Management Professional


BILDE: FEMTE ENDE

Plaistow, NH-baserte Pest-End kunngjorde lanseringen av en ny nettside som en del av selskapets omfattende rebranding-initiativ.

Pest-End ble grunnlagt i 1977 og ble kjøpt opp av Andy og Nancy Carace i 1986. Den andre generasjonen av Carace-familien, bestående av sønnen Adam Carace, ACE, datteren Amanda Forrestall og svigerdatteren Courtney Carace, ACE, kjøpte og tok over virksomheten i 2021

PestEndInc.com sine mål går nå utover en forfrisket estetikk, ifølge pressemeldingen har selskapet til hensikt at den nye nettsiden skal være den rette for direkte ressurser og enkel kommunikasjon for kommersielle og boligbesøkende.

Courtney Carace, COO i Pest-End, sa i pressemeldingen at hun føler at deres nye utseende matcher bedre med selskapets yngre eiere og lederteam.

“Kulminasjonen av et år med hardt arbeid og dedikasjon, den nye Pest-End-nettsiden er kulminasjonen av vår omfattende rebranding innsats,” sa hun. Det moderne, dristige utseendet er en sann refleksjon av hvem vi er, men også hvor vi skal som organisasjon.

Det nyopprettede nettstedet Pest-End inkluderer:

  • Forbedret navigasjon på alle skjermstørrelser, noe som gjør det enkelt for besøkende å finne riktig innhold og informasjon.
  • Det første verdifulle innholdet, med sider som adresserer spesifikke skadedyrsmerter og dedikerte programmatiske sider for å tilby løsninger.
  • Attraktivt visuelt utseende og karakter som gjenspeiler oppdatert merkevarebygging samtidig som besøkendes engasjement og konverteringer fremmes.

“Jeg er fornøyd med fremgangen og utviklingen av Pest-End-merket,” sa Adam Carace, administrerende direktør i Pest-End. En mer dyptgående og brukervennlig nettside vil gi nåværende og potensielle kunder enkel tilgang til oppdatert informasjon om skadedyr- og dyrelivsproblemer og våre tjenester for å løse dem. Denne nettsiden er bare enda et skritt i veksten av vårt team og virksomhet. “