Shadow

Cowley’s Pest Services kåret listen over de beste stedene å jobbe i New Jersey


Cowley’s Pest Services ble nylig kåret til listen over de beste jobbene i New Jersey i 2022.

Cowley’s Pest Services var det eneste skadedyrbekjempelsesselskapet i New Jersey som vant denne prisen. Det er andre året på rad at selskapet vinner prisen.

Listen over de beste jobbene inkluderer små, mellomstore og store bedrifter.

Basert på deltakelse i Best Places to Work-undersøkelsen, er NJBIZ Best Places to Work 2022-prisen for små (15-49 ansatte), mellomstore (50-249 ansatte) og store (mer enn 250 ansatte) bestemt av ingen andre enn sine ansatte.

Cowley’s Pest Services ble inkludert i listen over små selskaper.

Bilde: NJ BIZ

Programmet samler inn data konfidensielt slik at arbeidstakere kan dele tilbakemeldinger om sine arbeidsgivere og for at disse selskapene skal lære og handle ut fra den kunnskapen.
Arbeidsgivernr. 1 i staten, samt hele 2022-rangeringen under vår prisutdeling for beste arbeidsplasser 29. september. Arrangementet finner sted på iPlay America Event Center i Freehold, NJ

Besøk arrangementssiden for informasjon om hvordan du registrerer deg for arrangementet.

Denne æren kommer bare uker etter at Cowley ble kåret til “Best of the Best in Monmouth County” av NJBiz.com-lesere.

Om Pest Cowleys tjenester

I 1991 grunnla Drew Cowley Cowley’s Pest Services. Etter å ha drevet det som en solo-operasjon i fire år, ble broren Bill med i selskapet. Samarbeidet mellom Drew og Bill, sammen med en dedikert stab og engasjement for skadedyrbekjempelse, setter standarden for skadedyrbekjempelsestjenester i Mercer, Ocean, Monmouth og Middlesex fylker.