Shadow

Ocala søker en entreprenør som kan tilby skadedyrbekjempelse i hele byen


Byen Ocala søker nå bud på en erfaren entreprenør for å tilby månedlige skadedyrkontrolltjenester for bybygninger som støtter Department of Facilities Management.

Forespørselen om forslag sendes for øyeblikket gjennom City of Ocalas kontor for innkjøp og kontrakter og vil vare til og med torsdag 8. desember kl. 14.00 For å kvalifisere seg, må entreprenøren være lisensiert som en sertifisert kontrolloperatør i Florida.

I henhold til arbeidsomfanget beskrevet i oppfordringen, vil den valgte entreprenøren sørge for all arbeidskraft, materialer, utstyr og tilsyn som er nødvendig for å kontrollere og eliminere følgende skadedyr: kakerlakker, edderkopper, maur, sølvfisk, sopp, sirisser, flygende insekter, bier. , veps, veps, hakkespett, kjedelige insekter, snekkermaur og faraomaur.

Arbeidsomfanget sier at entreprenøren skal utføre stedlig behandling av selektive overflater som omfatter konstruksjonssprekker, vannrør, bak fotlister, overflater bak og under skap og andre steder hvor insekter kan gjemme seg. Alle bygningsadkomstveier og lagerarealer vil også bli behandlet for å hindre inntrenging av skadedyr.

I tillegg vil entreprenøren være pålagt å svare mellom hver månedlige service, uten ekstra kostnad, for behandling av observerte skadedyr.

Normal arbeidstid for dette prosjektet vil være fra 07:00 til 17:00, mandag til fredag, unntatt helligdager. Entreprenøren vil bli pålagt å gi 48 timers forhåndsvarsel til byens prosjektleder for alt arbeid som skal utføres utenom disse tidene, ifølge byregistrene.

Byen Ocala vil tildele en kontrakt til lavestbydende som oppfyller alle krav og vil være for en innledende periode på to år, med opsjon på ytterligere to års fornyelse.

For mer informasjon om denne oppfordringen, eller for å se andre, besøk nettstedet til City of Ocala Office of Procurement and Contracting.