Shadow

Hvordan bli kvitt fruktfluer i en bar?


presentasjon

Etter to lange år er Singapore klar for å feire igjen! Folk tar tilbake sine vanlige bord og plass på gjestelistene mens de drikker og danser til langt ut på natten. Og hvilken bedre måte å forhåndsspille enn å krype gjennom Asias 50 beste barer?

For det meste hjemmedyrket Jigger og Ponni på andreplass, mens MO Bar gjorde en imponerende økning på 37 plasser for å lande på nummer 8. Andre barer i topp 50 inkluderer Manhattan, Det er ingen soveklubb, ATLAS, Tippeklubben, House of Sago, Muskat og nellikOG 28 Hong Kong Street. Første gang registrert Republikken av advokater på Ritz cocktailbar og bærekraft, analog, slutte seg til rekkene. Speakeasies og skjulte barer er på topp nå også. TENK DET Dragon’s Chamber gjemmer seg bak et ølkjøleskap i en Kopitiam, Bitter og kjærlighet bak en clapboard-butikk, og intimt brunt sukker bak et dobbelt-i-ett kjøleskap Japansk gastrobar.

Når nattens musikk blir levende igjen, gjør de lurende skapningene det. Vi snakker om fluer, og ja, vi gjorde nettopp det splittet på fluer. Det er relativt lettere å ignorere kakerlakker og gnagere som løper rundt om natten fordi de vanligvis er ute og du ikke ser dem etter det 2 sekunders gapet. Men når du opplever at du må unngå fluer nå og da midt på en flott kveld, er det ganske frustrerende.

Hva tiltrekker fruktfluer?

_husflue

Cocktailer lages ofte med sirup og søt frukt, mens vin og øl inneholder fermentert sukker; det er ikke vanskelig å se hvordan bardisker er et fristed for fluer, spesielt fruktfluer.

Levetiden til en fruktflue er 40-50 dager, i løpet av denne tiden kan en hunn legge opptil 500 egg. Deres svangerskapsperiode er bare 24 til 30 timer. Etter full kjønnsmodning kan hunnen legge rundt 50-70 egg i løpet av en dag. De legger egg i den gjærende frukten og oppnår den ideelle temperaturen på 25°C, eggene klekkes innen 24 timer. Etter å ha klekket ut til små, hvite larver, spiser de på reirplassen i 4 dager før de går på jakt etter mørke, tørre steder for fjær. Full forpupping tar ytterligere 4 dager, og etter at de er blitt fullvoksne fruktfluer er de klare til å pare seg om ca. 2 dager.

Fruktfluer tiltrekkes av fermentert mat og drikke, som vin og frukt. De ses også i nesten tomme flasker, bokser og drikkepakker som kan inneholde rester. I tillegg frister også sirupslikører, bakt frukt, klissete brus og fruktpynt som kirsebær, ananas og limebåter.

Flasker som står åpne, brett som ennå ikke er renset, kuttet frukt utelatt, inkludert søl, rester som ligger igjen i bunnen av glass, og avfall i vasker og avløp gjør miljøet gunstig for fluer.

3 måter å forhindre fruktflueangrep

feie en stangball

1. Rengjør mens du går – Dette er definitivt lettere sagt enn gjort, spesielt med fullt hus. Men hvis Godon Ramsay kan gjøre det i toppfart og produsere maten han gjør, så kan vi også! Prøv å jobbe i en rask sveip av benken og bartoppen etter hver servering, eller i det minste etter hver runde. Dette vil holde overflater fri for søl og klebrige rester. En gjennomgående skarp og beat-teller er ganske imponerende, for å si det mildt! Bare fortsett å sveipe!

beholdere i en bartopp

2. Ha pynt tildekket – Å ha enkel tilgang er nøkkelen til å servere drinker raskt, men hvis det er en ubehandlet avlskilde i nærheten, vil disse dekorasjonene lett invitere fluer. Du ønsker å gjøre det samme med søppelbøtta, spesielt når matavfall går i den. Bruk en søppelbøtte med lokk.

riktig limt plast

3. Kast søppel regelmessig – I tillegg til å kaste avfallet i søpla, er det viktig å sørge for at posen ikke rives eller søles. Hvis det er det, rengjør det umiddelbart. Lukk søppelposen godt før du tar den ut til hovedavfallsområdet.

Les mer >> Den ultimate guiden til sommerfuglkontroll i Singapore

Hva ville ORIGIN gjøre

ORIGIN Exterminators

Hvor godt en inspeksjon er utført kan gjøre eller ødelegge skadedyrbekjempelsen din. I OPPRINNELSE, legger vi vekt på inspeksjon fordi dette første trinnet er avgjørende for å oppdage viktige faktorer som reproduksjonskilder, tilfluktssteder og ulike aktiviteter av skadedyr. Alle disse vil informere om de neste trinnene som skal tas, fra metode til behandling til utstyr og kjemikalier, om nødvendig. For fluer i barer (eller F&B-industrien) bruker vi en kombinasjon av metoder som inkluderer flueagn og en LED-insektlysfelle fra et Singapore-selskap. Teamet vårt i Jedi og ORIGINators vil også samarbeide med deg for å lytte til dine bekymringer før du bestemmer deg for den mest passende behandlingen for ditt sted og miljø.

Ta kontakt med! [email protected] | 62805666 | Whatsapp 97700134

SPØRSMÅL NÅ