Shadow

Hold motet oppe under hundedagene om sommeren


Nolen handler egentlig om #doglife i sin markedsføring og i sine filialer og bedriftskontorer. LEVERT AV: SCARLETT NOLEN

Når vi beveger oss inn i august, kjenner vi på sommerens hundedager akkurat nå! Dette er tiden på året da bier surrer, maur marsjerer og termitter svermer. Det er også den tiden av året da skadedyrbekjempere (PMP) får flere telefoner enn de kan håndtere og løper rundt i den brutale varmen for å komme til sin neste kunde. Det er også den tiden av året da loftet kun besøkes av de mest uforferdede PMP-er.

Mens insekt- og forretningsaktivitet er på et rekordhøyt nivå, kan ansattes moral komme tilbake til virksomheten. Det er viktig å huske hva virksomheten vår handler om: mennesker. En av våre servicemedarbeidere, Dustin McCrystal, som har vært hos Truly Nolen i syv år, var innom kontoret mitt under en nylig pause i praksis bare for å prate som vi pleier. Han bemerket at “det er bare hyggelig å være en del av et selskap som passer på hverandre – det betyr virkelig noe.”

Jeg deler dette fordi jeg tror han fanget hvem vi er som et selskap, men også som en bransje som helhet. Vi bryr oss om mennesker og tar opp en av deres vanligste, medfødte frykt: insekter. Akkurat som vi tar vare på kundene våre hver dag, er det så viktig å ta vare på teamet ditt du jobber med, spesielt i disse lange sommerdagene. Her er tre ting Nolen virkelig gjør på hundedager for å øke teammoralen og ta vare på folket vårt:

1) Tjenesteevalueringsuke: Selv om vi feirer på ulike måter gjennom året, velger vi sommerens varmeste uke for å takke de som svetter mest. Vi feirer med et godt tilberedt måltid av lederen og gaver til hver servicemedarbeider. Vi lodder også ut en rekke morsomme premier gjennom uken – hodetelefoner, TV-er, eksklusive kjølere, gavekort og mer. Uken avsluttes med at lederteamet vårt ringer de i frontlinjen, takker dem og lytter etter tilbakemeldinger.

Scarlett Nolen

Scarlett Nolen

2) Treningstider: De fleste fokuserer på trening utenom sesongen, men trening er året rundt på Truly Nolen. Slå sommervarmen med en ettermiddagstrening mens dagen er på det varmeste. Selv om dette kan være en utfordring med kundenes etterspørsel på denne tiden av året, vil teamet ditt sette pris på pausen fra varmen – så vel som muligheten for karriereutvikling.

3) Valpetid: Hvis alt annet feiler, er den beste måten å øke kontormoralen på å ta med ditt eget kjæledyr – i mitt tilfelle, to greyhound-valper, Windsor og Wessex. De fleste kan ikke motstå sine søte ansikter! Mine små gjorde sin frekke debut på LinkedIn-siden min nylig og har gitt smilefjes til alle på vårt Orlando-kontor. Min far, Truly D. Nolen, tok med hunden sin Newman til kontoret hver dag, og han var en fantastisk følgesvenn. Jeg ønsker ansatte velkommen til å ta med sine ødelagte, trente hunder inn på kontoret fordi du kan se hvordan de virkelig bringer mennesker sammen. I tillegg har studier vist at kjæledyr reduserer stress og fremmer helse!

Avslutningsvis, enten du bruker forslagene mine eller lager dine egne måter å øke bedriftens kontormoral på, vil alt du kan gjøre for å hjelpe medarbeideren til å føle seg verdsatt langt på vei mot å beholde dem, og i sin tur bidra til å rekruttere unge mennesker på grunn av din utseende. kultur.