Shadow

Er et bieangrep i hjemmet ditt livstruende?


Honningbier er pollinatorer og spiller en avgjørende rolle i landbrukssystemet. Men det betyr ikke at du lar dem surre rundt i huset ditt. Når bier først angriper eiendommen din, er det en utfordring å bli kvitt dem. Hva er enda verre? De er livstruende for en liten prosentandel av mennesker som er allergiske mot giften.

Hva er honningbier?

Honningbien er et sosialt insekt i egentlig forstand som kan finnes i nærheten av hjem der birøktere har dyrket bikuber for honningproduksjon. Disse skapningene varierer fra en halv til fem åttendedeler av en tomme som er plassert i hule trær, tømmerstokker, gjerdestolper eller til og med inne i bikubebokser.

Det er sjelden honningbier bygger en bikube inne i et hus. Imidlertid har de vært kjent for å bosette seg på loft, vegger eller krypkjeller som ikke var sikret.

Farene ved bieangrep på en eiendom

Bier er kjent for å stikke når de blir provosert. Siden brodden deres er pigget, fester den seg til kjøttet av det bien har stukket. Når en bi stikker, blir dens stikk, giftsekk og andre deler av biens kropp trukket ut og etterlatt. Det dreper bien.

Honningbistikk er ganske smertefullt og til og med livstruende for noen mennesker. Streiken trer i kraft snart. Hvis brodden ikke raskt fjernes fra kroppen, vil giften fortsette å spre seg.

Den første smerten forsvinner til slutt. Noen mennesker har også opplevd synlige tegn, inkludert rødhet i huden rundt bittet som ofte førte til alvorlige bivirkninger som kvalme, besvimelse og i ekstreme tilfeller død.

Antall biter avgjør også alvorlighetsgraden av reaksjonen. Hvis bier stikker deg flere ganger, bør du søke akutt medisinsk hjelp.

Forhindre bieangrep i hjemmet ditt i San Antonio

Når en bi stikker, utløser den et alarmferomon for å varsle andre bier om å beskytte kolonien. Det er bedre å stoppe angrepet av bier i tide. Ellers kan det skape problemer for deg i det lange løp. Husk disse forebyggende tipsene for å bli kvitt honningbier fra eiendommen din:

1. Bier ser etter mat, spesielt pollen. Reduser synligheten til disse matkildene i nærheten av hjemmet ditt.

2. Ta ut søppelet oftere, rengjør søppelbøtta regelmessig, og minimer åpne matbeholdere i hjemmet ditt.

3. Bier har en tendens til å besøke fuglebad eller bassenger på sensommeren. Etter å ha samlet vannet, forlater de området. Det hindrer fugler i å besøke materen. Fest spesielle skjermer eller nektarbeskyttere til kolibrimater for å utelukke bier.

4. Mal eller behandle de utvendige treoverflatene på eiendommen din.

Ansett en profesjonell!

En ideell løsning for fjerning av bier er å ringe birøktere eller fagfolk innen skadedyrkontroll. De er godt kjent med metoder som fungerer. Koble Nøyaktig skadedyrbekjempelse å få din hoJeg er fri for disse uønskede skadedyrene. Vårt profesjonelle og ekspertteam gir den beste skadedyrbekjempelsen i San Antonio.