Shadow

Her er noen tips for å bli kvitt mus i veggen

For å forhindre skade på hjemmet ditt, må du vite hvordan du eliminerer mus i veggene dine.

En mus er søt. Musene i hjemmet ditt kan forårsake mye skade, spesielt hvis de kommer inn i veggene dine. Under et museangrep kan en enkelt hunn føde 5-10 kull per år som inneholder 3 til 12 babyer. Bygningsstrukturer, møbler og til og med elektriske ledninger kan bli skadet av mus som gnager. Maten din kan også være forurenset, og du kan få lus, lopper eller flått.

Vi vil undersøke noen vanlige spørsmål om mus i hjemmet og også dekke hvordan du får mus ut og forhindrer dem i å komme tilbake. Ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma for umiddelbar hjelp:

Hva får mus til å komme inn i hjemmet mitt?

Et museangrep er ikke en indikasjon på et skittent eller nedslitt hjem. Mus kan gå inn i alle bygninger for å finne mat, varme og ly når været faller utenfor. Gnagere kan komme inn gjennom sprekker i fundamentet, hull i ytterkledning eller hull rundt vinduer og dører.
Kan mus klatre på vegger?

Dessverre er både mus og rotter veldig gode klatrere, og hvis overflaten er grov nok, kan de til og med klatre vertikalt. Dessuten har de et hopp på opptil 18 tommer, og de er i stand til å skli gjennom overraskende små sprekker og hull.
På hvilken måte kan jeg se om det er mus i veggene mine?

De mørkeste, ubebodde delene av hjemmet ditt, inkludert krypkjeller og luftkanaler, er de mest populære stedene for mus å hekke. Siden mus har en tendens til å holde seg skjult i løpet av dagslyset, kan du ha et angrep lenge før du observerer noen mus. Et museproblem kan identifiseres ved disse tegnene.

Det er støy i veggene eller under gulvbordene forårsaket av rasling eller riper
Esker, tekstiler eller matbeholdere med små hull
Små, mørke frøliknende dråper
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer i sjeldent brukte områder av hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
På støvete gulv spores føtter og haler

Det er viktig å se etter disse skiltene overalt hvor maten er lagret, og langs gulvplankene i kjellere, kjellere, lofter, krypkjeller og andre skjulte områder.
En guide for å eliminere mus i vegger

Slik blir du kvitt mus i vegger hvis du har et museproblem.
Set Traps

For å fange gnagere, holder musefellene fortsatt svai. Snapfeller er dødelige feller som dreper mus øyeblikkelig i stedet for giftlokker. Det siste du ønsker er mus som dør og råtner i veggene dine. Du kan bruke peanøttsmør som agn for å lage musefeller og plassere dem langs vegger der du mistenker at det bor mus. Det kan være nødvendig å bore et lite hull i gipsveggen noen få centimeter fra gulvet og plassere en felle rett ved siden av hullet hvis mus fortsetter å unngå feller som er igjen i det fri.
Ring en utrydder

Hvis du har et museangrep, ikke bor mer enn ett hull uten å konsultere en skadedyrbekjemper. Du kan stole på at disse selskapene får musene ut av veggene dine med minst mulig skade på hjemmet ditt fordi de vet hva de gjør. I tillegg til å lokalisere og sikre inngangspunkter, kan de også hjelpe til med å forhindre nye angrep.