Shadow

Dick Yarbrough: Junior E. Lee snakker politikk og kuflått | kolonner


Vel, det er interessant. Donald Trump og Joe Biden har noe til felles ved siden av å være noen gamle hvite karer. I underkant av halvparten av de spurte republikanerne vil ha Trump som sitt førstevalg i primærvalget i 2024 hvis han prøver å ta Det hvite hus på nytt, ifølge en meningsmåling fra New York Times/Siena College. Riktignok er tallet 49 %, men husk at Trump vant 94 % av alle republikanske stemmer i valget i 2020.

Når det gjelder Joe Biden, fant den samme meningsmålingen at rundt 64 % av demokratiske velgere ikke ønsker at han skal stille til gjenvalg. Jeg er overrasket over at tallet var så lavt. Bidens godkjenningsvurdering er den laveste av noen presidentvalgte på dette tidspunktet i hans presidentperiode siden slutten av andre verdenskrig. Enda verre enn Jimmy Carter? Dette er helt pinlig.

For å prøve å forstå det hele ringte jeg Junior E. Lee, daglig leder for Yarbrough Worldwide Media and Pest Control, som ligger i Greater Garfield, Georgia. Ikke bare kan Junior tingene sine når det kommer til geopolitiske spørsmål som virkningen av Kinas gjeldslette til Pakistan i dagens økonomiske miljø, han er også en sertifisert utrydder.

Jeg tar dette opp for å si at når du ser Tucker Carlson på Fox og Rachal Maddow på MSNBC skravle om og om politikk, husk at ingen av dem er en sotet lus (et lite terrestrisk krepsdyr av ordenen Isopoda) av en purke. Jeg vet ikke (en feit hunngris.) Junior kan ikke bare politikk, men vet også den mest effektive måten å utrydde tusenbein på. Han er et uvurderlig medlem av teamet mitt.

Siden det nesten er tid for vår årlige politiske meningsmåling, Polls Round or Square (“Gi oss deigen og vi koker tallene.”) ville jeg se om Junior E. Lee hadde noen informasjon de kunne dele. med deg etter å ha utført en dybdeanalyse av New York Times/Siena College-undersøkelsen. Jeg sier dette med all respekt til New York Times og til Siena College, men når maskoten din er Baloo “Saint” Bernard (fra Siena, ikke Times), er det vanskelig å ta dem seriøst.

Jeg tok Junior fra Arveen Ridley. Han fortalte meg at det var et Rhipicephalus-problem. Egentlig er det han gjør spray for kuflått, men siden han har blitt så kjent som medieanalytiker og skadedyrbekjemper, liker han å imponere alle med store ord.

Jeg spurte ham om resultatene fra New York Times/Siena College som viser at mindre enn halvparten av de spurte republikanerne har Donald Trump som sitt førstevalg for å stille opp i 2024. Ble han overrasket?

Junior E. Lee minnet meg på at tallet var 49 % og det er halvparten så mye som mindre enn halvparten. Alt avhenger av hvordan media vil leke med tallene. For eksempel sier han husk at du i gjennomsnitt kan drukne i 12 centimeter vann. Jeg vet ikke hva det ene har med det andre å gjøre, men det er best å ikke krangle med Junior når han er midt i en Rhipicephalus-sak. Han kan være ganske gretten hvis han har fått i seg for mye malathion.

Juniors største bekymring er at når Trump-tilhengere ser resultatene, kan de marsjere mot Loudonville, New York hvis de kan finne stedet på et kart. Det er her Siena College ligger. Han tror demonstranter kan storme J. Spencer og Patricia Standish-biblioteket, okkupere Special Collections Suite og true med å henge Baloo “Saint” Bernard før gazpacho-politiet kan gripe inn. Det er en skummel tanke.

Når det gjelder Joe Biden, uttrykte Junior E. Lee overraskelse over at selv 39 % godkjenner prestasjonen hans. Han antar at de må være familiemedlemmer eller ansatte i Det hvite hus som åpenbart ikke bryr seg om at inflasjonen er på det høyeste i 40 år. Junior sier at han tviler på at noe av dette plager Biden. Han sover mesteparten av tiden.

Med det sa Junior at han måtte komme tilbake til Rhipicephalus-saken. Da han var ferdig med å sprøyte kyrne hjemme hos Arveen Ridley, fortalte han at han skulle til tante Flossie Felmer. Ser ut som han har gått mye der i det siste. Han sier at han er bekymret for brannmaurene og vil inn i skuffene hennes.

Jeg må huske å snakke med ham om det.