Shadow

14 ide për shtretër papafingo për tavan të ulët që ndihmojnë në shfrytëzimin e hapësirës


Jeni duke kërkuar ide për krevat papafingo për tavan të ulët? Epo, le ta pranojmë! Ne të gjithë luftojmë me mendimin për të maksimizuar hapësirat e kufizuara në apartamentet tona të vogla dhe për të përfituar sa më shumë prej tyre.

Duke pasur parasysh qiratë e larta të pronave dhe buxhetin tonë, nuk mund të gjejmë gjë tjetër veçse një hapësirë ​​si një kuti e vogël këpucësh për të jetuar. Edhe në apartamentin tuaj të vogël të dhomës së gjumit, ju do të kaloni më shumë kohë në dhomën tuaj të gjumit. Me sa duket, do të dëshironit që dhoma juaj e gjumit të dukej perfekte.

Le ta pranojmë! Rregullimi i mobiljeve në dhomë kërkon aftësi dhe kreativitet. Dhe kjo është diçka me të cilën shumica e njerëzve luftojnë. Por mos u shqetësoni, ka disa ide të shtratit të dhomave të vogla për tavan të ulët që do të funksionojnë mirë për ju.

Pra, le të shohim disa dizajne të mahnitshme që janë të lehta për t’u arritur dhe, natyrisht, frymëzuese.

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët (1-3)

Këtu janë disa ide të shtratit të dhomës së vogël për tavan të ulët që do t’ju ndihmojnë të përdorni hapësirën në një mënyrë shumë më të mirë.

Ide për shtretër papafingo mur më mur për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo mur më mur për tavan të ulët

Thjesht, shtretërit e papafingo mur më mur duken të shkëlqyera! Ato ju lejojnë të shfrytëzoni hapësirën. Mund ta ngjitni shtratin tuaj të papafingo në mur në dy anët e kundërta. Ekziston gjithashtu një mundësi për ta ngjitur atë në qoshe.

Në këtë mënyrë, ju mund të maksimizoni hapësirën në dhomën tuaj të gjumit. Për më tepër, ju gjithashtu mund të krijoni një hapësirë ​​grumbullimi nën shtratin tuaj. Nëse dëshironi, një kënd i rehatshëm leximi do të ishte gjithashtu një ide e shkëlqyeshme për të shfrytëzuar sa më shumë idetë tona të shtratit të papafingo për tavan të ulët si këto.

Krevat papafingo e fortë prej druri

Krevat papafingo e fortë prej druri

Krevat papafingo e fortë prej druri

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e ideve të shtratit në papafingo për tavan të ulët, ka mundësi të pafundme. Ju mund t’i përzieni dhe përputhni modelet për të krijuar atë që do t’ju pëlqente. Për shembull, ju mund të vazhdoni me një shtrat të fortë papafingo prej druri.

Pa dyshim, mobiljet prej druri duken të shkëlqyera! Ata lënë atmosferë luksoze dhe luksoze. Për më tepër, mobiljet prej druri janë të qëndrueshme dhe të stilit të lartë. Ju duhet vetëm të gjeni llojin e duhur të krevatit të papafingo që përshtatet me hapësirën tuaj.

Shtoni më shumë mobilje prej druri ose dekor në dhomën tuaj të gjumit të vogël për të ngritur pamjen e saj.

Ide për shtretër papafingo me litar të varur për tavane të ulëta

Ide për shtretër papafingo me litar të varur për tavane të ulëta

Ide për shtretër papafingo me litar të varur për tavane të ulëta

Siç thamë, eksperimentimi me gjëra të reja do të sjellë vetëm ide më të mira në mendjen tuaj. Nëse është për fëmijët tuaj që po kërkoni ide të shtratit të dhomave të vogla për tavane të ulëta, mund të shkoni me ato me litar të varur.

Këto lloj shtretërish varen me një litar të fortë dhe janë të përsosur për të akomoduar fëmijët e vegjël. Na besoni se ky lloj shtrati duket i mrekullueshëm në dhomën tuaj. Në fund të fundit, ju mund të shfrytëzoni hapësirën e vogël duke akomoduar sa më shumë njerëz.

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët (4-6)

Nuk është për t’u habitur që tre ide nuk ishin të mjaftueshme për t’ju kënaqur. Epo, mos u shqetësoni! Ne ju kemi kthyer me ide të tjera të mahnitshme të shtratit të papafingo në dhomë të vogël për tavan të ulët.

Krevat papafingo me një dollap

Krevat papafingo me një dollap

Një gjë është e sigurt. Ju dëshironi të maksimizoni hapësirën në apartamentin tuaj të vogël të dhomës së gjumit. Nëse është një çështje lartësie që ju shqetëson në dhomën tuaj, mund të zgjidhni të ndërtoni një dollap ose një gardërobë poshtë.

Në këtë mënyrë, ju mund të përdorni hapësirën dhe gjithashtu të krijoni hapësirë ​​shtesë për të shtuar më shumë gjëra. Gjëja më e mirë e kësaj ideje është se nuk është e nevojshme të keni një dollap me dollap. Ju gjithashtu mund të shkoni me këtë ide edhe nëse lartësia është 4 deri në 5 këmbë.

Ide për shtretër papafingo lundruese për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo lundruese për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo lundruese për tavan të ulët

Një tjetër ide e mrekullueshme për dhomën tuaj do të ishte të merrni një krevat papafingo lundrues. Fëmija juaj do ta pëlqejë këtë lloj shtrati. Është një ide e shkëlqyeshme nëse nuk ju pëlqejnë idetë e shtratit papafingo mur më mur për tavan të ulët.

Një krevat papafingo lundrues do të duket i përsosur në dhomën tuaj dhe do t’i japë pamjen e një llambadari të varur nga tavani. Shtretërit e papafingo lundruese funksionojnë mirë për tavane të ulëta. Kjo ide nuk do të funksiononte mirë me tavanet e larta. Jo se nuk mundet, por përpjekja arkitekturore që kërkon do të jetë e madhe!

Ide për shtretër papafingo për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo për tavan të ulët

Mos lejoni që hapësira në papafingo të shkojë dëm! Vendosni një krevat papafingo dhe përdorni hapësirën trekëndore të papafingo tuaj. Vetëm sigurohuni që ta pastroni plotësisht papafingo dhe ta bëni atë komod për një gjumë të mirë.

Ka mundësi të pafundme kur bëhet fjalë për të patur një krevat papafingo. Kjo ide do t’ju lejojë gjithashtu ta bëni hapësirën më të qëndrueshme.

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët (7-9)

Hidhini një sy disa ideve të tjera kryesore për shtretërit e papafingo.

Shtretër Metal të ulët për të rriturit

Shtretër Metal të ulët për të rriturit

Nëse jeni duke kërkuar për shtretër papafingo për një të rritur, ato metalike do të ishin një zgjedhje e shkëlqyer. Ato janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Për më tepër, ata marrin më pak hapësirë. Ide për krevat papafingo për dhomë të vogël metalike për tavan të ulët.

Hapësira poshtë shtratit të papafingo do të jetë ideale për të mbajtur një dollap të vogël. Ose, mund ta mbani hapësirën edhe si hapësirë ​​leximi.

Shtretër papafingo me karakteristika të anulueshme

Shtretër papafingo me karakteristika të anulueshme

Shtretër papafingo me karakteristika të anulueshme

Ne të gjithë i duam mobiljet me karakteristika të anulueshme në dhomën tonë. Epo, marrja e shtretërve në papafingo me veçori të anulueshme është një nga dhuratat më të mira që mund t’i bëni vetes nëse kërkoni diçka dekorative për dhomën tuaj të vogël.

Idetë e shtratit të papafingo për tavan të ulët si këto ju ndihmojnë në kursimin e hapësirës. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet ta bëni të gjithë shtratin tuaj të anulohet. Mund të merrni një shtrat që ka një hapësirë ​​poshtë vetes që tërhiqet.

Ide për shtretër Nook Loft për tavan të ulët

Ide për shtretër Nook Loft për tavan të ulët

Ide për shtretër Nook Loft për tavan të ulët

Nëse jeni duke kërkuar ide për krevat papafingo me hapësirë ​​të vogël për një tavan të ulët, mund të zgjidhni një krevat papafingo nook. Krevatet në papafingo janë komode dhe edhe nëse keni një hapësirë ​​të ngushtë, mund ta bëjnë atë të duket komode.

Pavarësisht nëse tavani i dhomës suaj është i ulët ose me lartësi normale, është ideja perfekte për të blerë një krevat papafingo. Nëse po e merrni për fëmijën tuaj, ne mendojmë se do të ishte më e mira për shkak të rehatisë që ai do të marrë!

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët (10-12)

Hidhini një sy këtyre ideve të mrekullueshme që do të funksionojnë mirë nëse keni një hapësirë ​​të vogël jetese.

Ide krevat papafingo kuzhine për tavan të ulët

Ide krevat papafingo kuzhine për tavan të ulët

Le ta pranojmë! Jo të gjithë ne mund të përballojmë luksin e të pasurit një hapësirë ​​të madhe jetese. Disa prej nesh duhet të përshtaten në një hapësirë ​​të vogël jetese. Pra, është e qartë se të kesh një dhomë gjumi të madhe është një ëndërr largpamëse për shumë njerëz. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të përdorni hapësirën në dispozicion në shtëpinë tuaj.

Për shembull, ky krevat papafingo kuzhine është një ide e përkryer për idetë e shtratit të papafingo kuzhine për tavan të ulët. Duke zbatuar këtë ide, ju do të jeni në gjendje të shfrytëzoni hapësirën e ngushtë të jetesës në dhomën tuaj. Mund të duket edhe pak e organizuar pasi mund ta hiqni krevatin në zonën tuaj të jetesës.

Shtretër Loft pezulluar

Shtretër Loft pezulluar

Shtretër Loft pezulluar

Gjëja e shtretërve të varur në papafingo është se ju mund t’i përgatisni dhe vendosni vetë shumicën e tyre. Pra, ata ju kursejnë koston e punësimit të një profesionisti. Shtretërit e varur në papafingo janë ide miqësore për shtretërit e dhomave të vogla për tavan të ulët.

Një avantazh tjetër i shtretërve të varur në papafingo është se disa prej tyre mund të mos kenë nevojë as për një shkallë. Dhe ato duken perfekte në hapësirën tuaj të vogël të jetesës.

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët

A keni një dhomë jashtëzakonisht të vogël me një tavan të ulët? Ndoshta idetë e një porta ose një krevat papafingo në dhomë të vogël për tavan të ulët mund të jenë shpëtimi juaj. Kjo ide do të ishte edhe më e mirë nëse keni një tavan të pjerrët.

Me ndihmën e kësaj ideje, do të mund të shfrytëzoni të gjithë hapësirën. Zona e mbetur në dhomën tuaj mund të ketë përdorime të tjera. Megjithatë, kjo ide do t’i përshtatet hapësirës suaj vetëm nëse mund të pastroni hapësirën deri në 3 inç mbi derën.

Ide për shtretër papafingo për dhomë të vogël për tavan të ulët (13-14)

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, mund t’i përdorni këto ide të shtratit të dhomave të vogla për tavan të ulët në shtëpinë tuaj.

Studio Apartament Loft Krevat

Studio Apartament Loft Krevat

Studio Apartament Loft Krevat

Shumica prej nesh pëlqejnë të jetojnë në një apartament në studio. Apartamentet në studio zakonisht nuk kanë shumë hapësirë. Gjëja më e mirë për shtretërit e papafingo në studio është se ju mund të bëni vetë. Dhe le t’ju themi se këta shtretër duken absolutisht mahnitës.

Idetë e shtratit të papafingo në studio për tavan të ulët ju ndihmojnë të kurseni hapësirë ​​të cilën mund ta përdorni për të vendosur gjëra të tjera. Për shembull, këtu mund të vendosni raftin e këpucëve ose një raft librash.

Ide për shtretër me papafingo marinari për tavan të ulët

Ide për shtretër me papafingo marinari për tavan të ulët

Ide për shtretër me papafingo marinari për tavan të ulët

Kur përpiqeni të zgjidhni një nga idetë më të përshtatshme të shtratit të papafingo për tavan të ulët, nuk mund të lini pas shtretërit e papafingove marinari. Krevatet e papafingo marinari përshtaten në çdo hapësirë. Pra, nëse keni një tavan të ulët apo një normal, ju gjithmonë mund të shkoni me këtë zgjedhje.

Është një ide e shkëlqyeshme nëse po kërkoni të bëni hapësira të vogla elegante për fëmijët tuaj. Ose, nëse ju pëlqen të flini vetëm, ky lloj shtrati mund të jetë gjëja juaj e preferuar.

Duke e mbyllur!

Krevatet e papafingo janë një punë e shkëlqyer dekorative nëse dëshironi ta bëni hapësirën tuaj të vogël të duket elegante. Këta shtretër janë idealë për dhoma të vogla me tavane të ulëta. Ju gjithashtu mund të zgjidhni ndonjë nga këto ide të shtratit të dhomave të vogla për tavan të ulët nëse keni një tavan normal.

Nëse po kërkoni të rinovoni shtëpinë tuaj, mund të vazhdoni me zgjedhjen e llojit të duhur të shtratit. Këto ide do t’ju ndihmojnë të zgjidhni një shtrat që do të funksionojë për hapësirën tuaj. Nëse jeni të interesuar të ribëni pamjen e shtëpisë tuaj, mund ta ndiqni këtë udhëzues i plotë për rinovimin e shtëpisë inteligjente që ndoshta mund ta bëni vetë.

Tani që i njihni idetë më të mira të papafingo në dhomë të vogël për tavan të ulët, mos harroni t’i ndani ato me njerëzit tuaj të preferuar. Në fund të fundit, hapësira e të gjithëve duhet të duket më e mira, edhe nëse është e vogël!

FAQ

 1. Sa i lartë duhet të jetë tavani i shtëpisë sime nëse dua të vendos një krevat papafingo atje?

  Nuk ka asnjë rregull të vështirë dhe të shpejtë për të pasur një tavan shumë të lartë për një krevat papafingo. Këto ide të shtratit të dhomave të vogla për tavan të ulët janë ideale edhe nëse tavani juaj nuk është shumë i lartë. Megjithatë, nëse dëshironi ta bëni atë të duket më elegante, tavani i dhomës suaj në dysheme duhet të jetë midis 33 dhe 36 inç.

 2. A mund të marr një krevat papafingo nëse jam i rritur?

  Absolutisht! Ju mund të merrni një krevat papafingo për dhomën tuaj pavarësisht nga mosha juaj. Ka disa ide të shtratit të dhomave të vogla për tavan të ulët nga të cilat mund të zgjidhni për të marrë shtratin tuaj në papafingo! Ka disa shtretër metalikë që janë absolutisht të mirë për t’u përdorur nga të rriturit. Nga ana tjetër, ka disa krevate marinari për fëmijët e vegjël ose fëmijët.

 3. Sa është lartësia e një shtrati të ulët papafingo?

  Një krevat i ulët papafingo është përgjithësisht 50 inç i gjatë. Është perfekt për instalim në dhomën tuaj. Kur zgjidhni një shtrat të ulët papafingo, sigurohuni që të zgjidhni vetëm shtretër të tillë që kanë një material të fortë.

 4. Si mund të përfitoj nga tavani im i ulët i papafingo?

  Ju mund të përdorni tavanin tuaj të ulët të papafingo duke instaluar një krevat papafingo. Ju mund të zgjidhni idetë e shtratit të dhomës së vogël të papafingo për tavane të ulëta për të shfrytëzuar plotësisht hapësirën. Përveç kësaj, hapësira në dhomën tuaj mund të ketë qëllime të tjera.

 5. Sa peshë mund të mbajë në mënyrë ideale një krevat papafingo?

  Një krevat papafingo mund të mbajë në mënyrë ideale një peshë deri në 250 paund. Është e sigurt të kesh një krevat papafingo nëse peshon 250 lbs ose më pak.

 6. Si mund të ngjitem në shtratin tim në papafingo?

  Zakonisht, shkallët ju ndihmojnë të ngjiteni në shtretërit e papafingo që janë të larta. Megjithatë, ka ide të shtratit të dhomave të vogla për tavan të ulët që nuk kërkojnë shkallë.