Shadow

Væskebasert stoff mot mit, morr, stokkmaur og borebille

I tillegg til å motvirke sopp og råte, undertrykker Woodtox også pågående angrep fra vedkjedelige insekter. I tillegg forhindrer det nye insektangrep. mito spesialmiddel Det er et bedre alternativ til Mito og Protox, og anbefales av fagfolk innen skadedyrbekjempelse og hussopp.

Forsket frem i Bergen

Woodtox er utviklet av bergensfirmaet Rentox, og med sin erfaring innen hussopp og råteskader har de kommet frem til en behandling som virker. Norge har også godkjent det som et middel. En studie publisert i et fagfellevurdert tidsskrift viste at det reduserer treborende insekter, sopp og råte i tre. Det stemmer ikke at alle fond som selges i Norge er godkjent.

Mange ulike emballasjer

På bildet leveres Woodtox i en 1-liters sprayflaske med håndpumpe, 5-liters kanner og 20-liters kanner.

Sprutbart treimpregneringsmiddel

Som et av få midler godkjent for bruk på tre av privatpersoner, er Woodtox normalt tilstrekkelig til å bruke enkelt verneutstyr som vernebriller, maske, gummihansker, og for å beskytte huden mot å bli eksponert.

I tillegg til spesifikke soppdrepende midler inneholder produktet et insektmiddel som er svært anerkjent i feltet. Nemlig permetrin. I motsetning til de fleste insektmidler trenger Woodtox inn i ubehandlet treverk, slik at insektlarvene og eggene kommer i kontakt med permetrin. Insektene dør av kontakt med denne kontaktmorderen.

Siden dette midlet trekker godt inn i trevirke, vil det også virke over tid, og forhindre at nye angrep oppstår. Woodtox er også impregnert med Permethrin, et insektmiddel som skal hindre insekter i å oppholde seg der.

Kan overmales. Et lag maling kan vanligvis overmales etter en time, da det trekker godt inn i treverket. Treverket vil da være enda bedre beskyttet, og du vil vite at insekter inni det vil dø, og det vil forbli funksjonelt i årene som kommer. I tillegg kan malingen flasse senere.

Hvor kan Woodtox kjøpes?

Over disk kan du kjøpe Woodtox i mange norske butikker, men nett er det billigste alternativet. Skadedyrproffen.no er for tiden Norges beste nettbutikk etter pris.