Shadow

Skadedyr om sommeren | Hva gjør dem rikelig


Har du noen gang lurt på hvorfor du elsker vin så mye? Kanskje er det på grunn av sommerstormene eller at den holder seg i lyset lenger. Eller kanskje fordi du ikke har skole, er det mer fritid til å leke og det er den beste muligheten for en familieferie.

Som oss elsker skadedyr sommer! Men ikke av de samme grunnene. Her er de fem beste grunnene til at skadedyr trives i sommermånedene.

#1: Temperatur

Sommervarmen bringer frem en unik oppførsel blant skadedyr. Selvfølgelig har de sine grenser når det er for varmt å håndtere, men de er instinktive og vet ofte hvordan de skal takle det. Når det for eksempel blir for varmt for maur, graver de seg dypt ned i bakken og andre skadedyr søker ly inne. Varmen gjør at insekter beveger seg mye rundt, spesielt på steder med klimaanlegg – og bli med oss ​​for å bekymre deg.

#2: Fuktighet

Vann er ekstremt viktig for overlevelsen til alle skapninger. Skadedyr trives i svært fuktige områder; derfor er sommeren en fin tid for dem å være mer aktive. Med alle sommerbygene og høye fuktighetsnivåer, favoriserer skadedyr dette lune klimaet. På den annen side, i perioder med tørke, flytter skadedyr inn og leter etter fuktige områder å kalle hjem.

#3: Matkilder

Det meste av vegetasjon, inkludert gress, vokser mer rikelig i sommermånedene. Liker varme utetemperaturer og varm jord. På grunn av vegetasjonen har skadedyr alt du kan spise foran seg 24/7. Med sin konstante sult strømmer skadedyr til disse områdene og vil fortsette å befolke seg til matkilden er oppbrukt og borte.

#4: Livssyklus

Livssyklusen til skadedyr og insekter er vanligvis ganske kort – noen skadedyr har en livssyklus på opptil 90 dager! I tillegg er skadedyr eksoterme (kaldblodige), noe som gjør at de øker aktiviteten om sommeren når det er varmt og sol ute. Få maur, for eksempel. Kolonien deres vokser betydelig i størrelse slik at de har nok tropper til å befolke kolonien deres i de kaldere, sovende månedene. Livssyklusen til de fleste skadedyr er kort, noe som ofte betyr at de trives i varmen mens de kan.

#5: Dagslys

Har du noen gang lagt merke til at det blir lysere om sommeren og mørkere om vinteren? Skadedyr tiltrekkes av lys! Det er grunnen til at når det er lyst 12 til 14 timer i døgnet, har skadedyrene mer tid til å være ute, sole seg og spise av miljøet rundt seg. I likhet med hvordan vi som mennesker liker å være utendørs, så gjør skadedyr!

Måter å håndtere sommerskadedyr

Selvfølgelig betyr flere skadedyr en større sjanse for å få insektbitt og smertefulle kløende flekker på kroppen din, så vel som mange innendørs inntrengere. Hvis du følger disse forebyggende tipsene, er det mindre sannsynlig at du blir plaget av det.

  1. Rengjør takrennene dine.
  2. Trim hagevegetasjonen (spesielt vekk fra huset ditt).
  3. Inspiser hjemmet ditt for sprekker i vegger og gulv.
  4. Ta ut søppelet ditt.
  5. Myggspray.
  6. Avtal serviceavtale hos oss i Vulcan Termite & Skadedyrkontroll.

Kontakt oss!

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående skadedyrproblemer i hjemmet ditt, kontakt oss. Vi er bare en telefonsamtale unna for å avtale en avtale og/eller redde eiendommen din fra ytterligere skade. besøk oss nettsted for mer informasjon.