Shadow

NPMA gir ut hele PestWorld 2022-planen


Foto: NPMA

National Pest Management Association (NPMA) kunngjorde den fullstendige planen for PestWorld 2022 fra 11. til 14. oktober i Boston, Mass.

PestWorld 2022 samler individer fra alle aspekter av skadedyrbekjempelse for å dele taktisk kunnskap, høre ulike perspektiver på forretningstrender, lære av den nyeste tekniske forskningen og bygge sterke relasjoner.

I tillegg til generelle sesjoner med foredragsholdere, mottakelser og styre- og komitémøter, inkluderer årets timeplan et pedagogisk program med 10 forskjellige læringsspor designet for å ta bedriften din til neste nivå.

Disse sporene inkluderer kundeservice, desinfeksjon, generell skadedyr, ledelse, folkehelse, salg/markedsføring, sikkerhet, teknisk, WDO og dyreliv. Videreutdanningspoeng (CEUs) vil være tilgjengelig for utdanningsøkter, og NPMA er en godkjent leverandør av CEUs i de fleste stater.

Fullstendige detaljer om arrangementet finner du på nettstedet til PestWorld 2022.

“Medlemmer av skadedyrbekjempelsessamfunnet vil ikke gå glipp av muligheten til å lære av dette flotte programmet, sammen med gode muligheter til å møte tusenvis av skadedyrbekjempere og leverandører fra hele verden. Deltakere er nødt til å forlate PestWorld bevæpnet med den nyeste informasjonen og verdifulle løsninger som vil føre dem til suksess i årene som kommer,” ifølge pressemeldingen.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer.