Shadow

Inntekter fra Rentokil Innledende skadedyrbekjempelse og hygienegruppen øker


Rentokil Initial i Castlegate Way, Dudley

Gruppen, som har en kommersiell rengjøringsbase med mer enn 100 ansatte på Castlegate Way i Dudley, sa at pågående og totale inntekter steg med 18,9 % til henholdsvis £900,9 millioner og £901,3 millioner.

Salget fra desinfeksjonstjenester var 3,6 millioner pund, eller 8,6 millioner pund mindre enn i samme periode i fjor.

Firmaet bemerket også at det hadde “fortsatt å håndtere inflasjonspresset med hell” og opprettholdt sine fulle utsikter for den underliggende virksomheten.

Administrerende direktør Andy Ransom sa: “Dette har vært nok et godt kvartal for Rentokil Initial. Understøttet av kjernenaturen til tjenestene våre og evnen til å kompensere kostnadsvekst gjennom prissetting, fortsetter vi å levere god vekst og lønnsomhet, og opprettholde høye nivåer av oppbevaring av kunder og medarbeidere.”

Andre steder fullførte Rentokil oppkjøpet av Terminix i løpet av kvartalet, og skapte en “global leder” innen skadedyrbekjempelse, hygiene og velvære, og lederen innen skadedyrbekjempelse i Nord-Amerika.

“Vi er glade for å ha avsluttet Terminix-transaksjonen i oktober og takker alle som hjalp oss med å nå denne milepælen. Vi er i ferd med å implementere våre integreringsplaner for å fange opp de strategiske og økonomiske fordelene ved avtalen. Programkostnadssynergier utvikler seg godt. med ca $20,0-25,0 millioner i årlige synergier som forventes å bli realisert innen utgangen av året,” la Løsepenger til.