Shadow

Fjerne superlim fra en bil

Mange biler kommer nå med muligheten til å få påført superbeskyttende belegg. Disse er til stor hjelp for å forhindre at slike ting som sur fugleskitt og steinsprut skader bilens utvendige lakkering. Men når noen søler Super Glue på den, er det en mye mer delikat situasjon.

Vi skulle ønske dette var gode nyheter og dårlige nyheter, men det er ingen gode nyheter til Super Glue og malte overflater. Den grunnleggende ingrediensen i de fleste fjernere for Super Glue og Crazy Glue, er aceton. Dette kjemikaliet finnes også i neglelakk, som er svært populært for å fjerne små drypp og dråper rundt i hjemmet, så lenge de er på hud, tre, glass og overflater som ikke kommer til å bli flekkete eller utvasket av fargen. .

Aceton kan til og med brukes på en ferdig bord- eller skapplate, men sjansen er stor for at det vil skade glansen/finishen, og bør alltid testes på et skjult område først.

Det er virkelig ingen sikker måte å få denne typen bindemateriale av den malte metalloverflaten på en bil, uten å fjerne et område med maling. Den ene metoden du kan prøve, som på ingen måte er garantert, brukes også på huden, og det er en kombinasjon av tung håndkrem, med litt pulverisert eller flytende såpe. Bløtlegg først sølet med varmt vann ved å legge en dryppende klut på den. Ta deretter en klut, dypp den i blandingen og påfør den på limet og gni. Kombinasjonen av fett og glidning av petroleumsingrediensene i såpe, kan lette limet av huden, men på en bil, gitt at limet er festet til lakken og ikke en permanent overflate, kan du kanskje flytte limet, men det vil ta av malingen med den.