Shadow

Enkle høstideer for å dekorere hjemmet for å feire den perfekte Thanksgiving


Thanksgiving er en høytid som feirer alle sesongens høstinger og velsignelsene fra det siste året. Familier samles for å tilbringe litt kvalitetstid, og det blir vanligvis sett på som en kort høstferie. Det er tiden da folk beundrer de vakre høstfargene, utforsker naturen og nyter noen morsomme aktiviteter før vinteren setter inn. Høstdekorasjonsideer er den perfekte måten å bringe Thanksgiving-ånden inn i hjemmene dine for sesongen og gjøre deg klar til å kose deg i varmen og komfort.

Gjør hjemmet ditt klart for å feire høytiden ved å dekorere hjemmet ditt for å ønske alle dine nære og kjære velkommen. Disse høstens hjemdekorasjonsideer vil ikke bare gi hjemmene dine et helt nytt utseende og preg, men også gjøre dem varme og koselige nok til å kose seg med dine kjære på en vakker høstkveld.

Høstens hjemdekorasjonsideer for Thanksgiving

Velge elementer av høstens hjemdekorasjon

Velge elementer av høstens hjemdekorasjon

Thanksgiving handler om å skape varme og koselige rom som er beroligende og trøstende ikke bare for øyet, men også for sjelen! Det handler om å velge lyse høstfarger og ta med naturlige, rustikke elementer fra utendørs innendørs. Et symbol på det friske høsten, gresskar er en integrert del av Thanksgiving og høstens hjemmeinnredning.

Varme høstfarger og høstgrener er typiske når du dekorerer hjemmet ditt for den festlige høsttakkefesten. Koselige lag med myke puter og koselige puter, tepper og fuskepels vil gjøre plassen din innbydende. Tenn peisen, legg til noen duftlys for å sette stemningen og nyt en kopp varm sjokolade for å nyte en herlig filmkveld.

En krans laget av tørkede blomster i dempede toner er det perfekte komplementet til rene nøytrale rom, og en over en hvit kappe kan skape et vakkert utseende i stuen din. Velg kobberlys sammen med perlekranser, noen solsikker og et vintageskilt for en ganske enkel høstdekor. Kunstige gresskar sammen med nøytralt løvverk som pampasgress passer godt sammen med eventyrlys og stearinlyslykter for å skape et magisk utseende for rommet ditt.

Høst og Thanksgiving bannere og skilt brukes også ganske ofte for høstens hjeminnredning. Et DIY burlap Thanksgiving-banner er en flott aktivitet for å tilbringe litt kvalitetstid med barna dine. Heng den på peisen eller middagsbordet og la barna dine stolt vise frem kreativiteten sin!

Miks og match disse høstens hjemmedekorasjoner med dine eksisterende dekorelementer for å skape et utseende som er enkelt å sette sammen, men sjarmerende for høytiden. Skåler med frisk frukt er et flott tillegg til midtbordet ditt, mens porselen kan blandes med høstdekor for å pynte opp hyllene i stuen.

Velg de riktige stedene for høstens hjemdekorasjonsideer

Velg de riktige stedene for høstens hjemdekorasjonsideer

Ettersom naturen er badet i varme høstfarger, gir høsten en følelse av å omfavne komfort innendørs. Det er helt og holdent et personlig valg om du vil være så ekstravagant med høstens hjeminnredning eller så minimal som mulig, så velg favorittstedene dine rundt i huset og begynn å gjøre hjemmet ditt klart for ferien.

Peisen og mantelen er de beste stedene rundt stuen å pynte til høsten. Hyller er også et flott sted å legge til litt høstdekor til hjemmeinnredningen din. Alternativt kan du også beholde en trapp til pynt i høytiden og høytiden, som kan gjenbrukes ved andre anledninger.

For et hjem med åpen planløsning er spisebordet eller bardisken områder du bør vurdere å sette opp hjemmeinnredningen for høsten, ettersom mellomrommene flyter med stuen. Dessuten kan kjøkkenbenken, ethvert hjørnebord og de bakre hyllene heller ikke ignoreres under den vakre visningen av høstens hjemdekorasjonsideer.

Setter opp det perfekte høsttemaet for hjemmeinnredning

Setter opp det perfekte høstens hjemmeinnredningstema

En gledelig og gledelig høytid da Thanksgiving fortjener det rette temaet med de mest passende fargene for denne rike tiden! For å gi farge og liv til innredningen din, her er noen raske og enkle høstdekorasjoner som du kan bringe til live rett ved middagsbordet!

Siden Thanksgiving feirer innhøstingen, er et fugletema et flott alternativ å vurdere. Noen fjærkledde dekkebrikker kombinert med tallerkener med blomstertrykk og supplert med grønne servietter for å fullføre utseendet, kan dette temaet fungere godt i kontrast til noen livlige høstfarger for borddekkingen.

Alternativt kan du også velge en enkel kontrastkombinasjon som kontrasterer en varm fargepalett til middagsbordet med myke, kjølige nyanser til bordplaten. En rik lilla kan gi et vakkert utsagn med de vanlige beige og varme nøytrale nyansene, mens en kombinasjon av nyanser av blått kan bringe et pust av frisk luft til rommet.

Friske høstløv og dype fargede blomsteroppsatser lar deg leke med en hvit komposisjon med et hint av gull. Du kan også bruke kobberbestikk for å gi et stilig og rikt utseende til miljøet. Heng et «Being Thankful»-banner over middagsbordet for å gjøre det ferdig.

FAQ

 1. Hva er noen populære blomster til Thanksgiving-dekorasjoner?

  Lyse nelliker, delphiniums, alstroemeria og knappemødre er perfekte for et lyst og innbydende utseende til Thanksgiving-innredningen din, mens buketter med roser, ranunkler og hortensiaer gir et rustikk preg. Høstblomster, eukalyptus, milkweed og tørket mais gir strukturen et elegant gårdsutseende.

 2. Hva er noen Thanksgiving-aktiviteter for familien?

  Å nyte en kalkunmiddag med dine kjære er på toppen av Thanksgiving-listene. Å bytte takkekort, lage høstkranser, bake småkaker og se filmmaraton med familien er noen vanlige Thanksgiving-aktiviteter.

 3. Hva er i en tradisjonell Thanksgiving-middag?

  Stekt kalkun med smør og urter eller fylt kalkun, potetmos, saus, grønne bønner, mais, middagsruller, hjemmelaget tranebærsaus og gresskarpai er den vanligste tradisjonelle Thanksgiving-middagsmenyen. Rødvin passer godt til kalkun og kan inkluderes som middagsdrink.

 4. Hva er noen tradisjonelle Thanksgiving-gaver?

  Et sett med sesongens lys er et godt valg for en Thanksgiving-gave. Du kan også gi verten din et midtpunkt på bordet eller noen vakre dalbaner. Et annet alternativ er en kunstig sitrusbordkrans som kan brukes år etter år. For å velge mellom kjøkkenutstyr kan du velge et kakestativ eller et rekebrett. En flaske vin, blomsterbukett eller sjokolade er også noen enkle gavealternativer i siste liten.

 5. Hvordan feire en tradisjonell Thanksgiving-ferie?

  Thanksgiving handler om å tilbringe tid med familie og kjære. En tradisjonell Thanksgiving har vanligvis hele familiesamlingen for en fest. Thanksgiving-paraden og fotballkamper er noen få tradisjoner lenge knyttet til Thanksgiving som en del av sesongens høytidsfeiringer.