Shadow

Abell Pest Control donerer 20 000 dollar til matbanker over hele Nord-Amerika


Abell Skadedyrkontroll

TORONTO, 29. nov. 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Alvorlighetsgraden av pandemien og dens økonomiske konsekvenser har tatt en betydelig toll på lokalsamfunn overalt. Som svar donerer Abell Pest Control $20 000 til lokale matbanker over hele Nord-Amerika for å hjelpe til med å støtte behovene til mennesker som opplever matusikkerhet.

Donasjonen på vegne av Abell-ansatte starter selskapets 12 Days of Giving-feriekampanje for å feire og hedre ansatte og gi tilbake til lokalsamfunnene der selskapet opererer.

“Vi ser innvirkningen økonomien har på menneskene som bor i lokalsamfunnene vi betjener,” sa John Abell, president, Abell Pest Control. “Som selskap er vi forpliktet til å hjelpe mennesker i nød og gjøre vår lille del for å hjelpe de som opplever økonomiske utfordringer med å få den støtten de trenger.”

I tillegg til pengedonasjonen, vil Abell Branches samle inn matdonasjoner og inviterer kunder, partnere og samfunnet til å donere og donere ikke-bedervelige matvarer. Abell driver filialer over hele Nord-Amerika, og tilbyr et nettverk av matinnsamlingssteder. Abell vil sørge for å levere den innsamlede maten til lokale matbanker.

Abells 12 Days of Giving ble opprettet for å gi tilbake til lokalsamfunn og anerkjenne ansatte. I løpet av 12 Days of Giving vil Abell overraske ansatte med unike aktiviteter og gaver for å vise takknemlighet for deres harde arbeid.

“Vi starter tirsdag som vår måte å gjøre godt på og oppmuntre andre til å gjøre det samme,” sa Abell. – Sammen kan vi påvirke.

Giving Tuesday er en global bevegelse som inspirerer folk til å gi, samarbeide og feire raushet.

12 Days of Giving kan følges på Abells sosiale medieplattformer: Twitter, Instagram og Facebook.

Abell Pest Control er en nordamerikansk leder innen skadedyrbekjempelse, sanitær og desinfeksjonstjenester som har gitt bedrifter og huseiere effektive, sikre og pålitelige løsninger siden 1924. For å lære mer om Abell besøk: www.abelpestcontrol.com

Historien fortsetter

For mer informasjon kontakt:
Eliana Pasquariello, Abell Skadedyrkontroll, [email protected]